HomeAlgemeenNieuwsTarievenAccomondatieCompetitiesToernooienGezelschappenTossen

Nieuws & Actualiteiten

herendubbelcompetitie

Op zaterdag is er gedurende het winterseizoen tussen 1400 uur en 1900 uur al vele jaren een herendubbelcompetitie op verschillende nivo's. NIEUW KOMEND winterseizoen is dat er ook een aparte poule voor herenTEAMS komt.

Voor info kunt u mailen naar arjan@debicker.nl en sturen wij u een flyer toe.


TENNISLESSEN
Uiteraard worden er ook volop tennislessen gegeven in onze hal. Deze worden verzorgd door The Tennis Academy (TTA) onder leiding van een aantal gerenomeerde tennisleraren met een KNLTB-opleiding. De TTA is een inmiddels regionaal bekende tennisschool. Lessen zijn mogelijk op basis van privť en in groepsverband. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Bicker of rechtstreeks met de TTA:
Website:The Tennis Academy
E-mail: tta@tiscali.nl.

CANDLELIGHTOERNOOI

Voor senioren kan ingeschreven worden voor de categorieŽn 5/6 (18+), 5/6 (35+), 7/8 (18), 7/8 (35+) en 7/8 (50+) voor de onderdelen DD, HD en GD.
De juniorenwedstrijden worden overdag gespeeld in de leeftijdscategorieŽn t/m 10, 12, 14 en 16 jaar. Inschrijving is mogelijk voor de onderdelen DE, HE, DD en HD.†


Inschriiven †kunt u telefonisch of†per e-mail of via www.toernooi.nl .

ZWERFKAART
Zowel in de winter als in de zomer kunt u een zg. zwerfkaart bestellen. Deze kaart geeft u recht op 10 x 1 uur baanhuur, ongeacht dag of tijdstip. U mag maximaal 1 week van tevoren (telefonisch) reserveren.
In de winter kost de kaart Ć140,00 in de zomer Ć70,00.
Ideaal voor mensen die niet altijd op hetzelfde tijdstip kunnen tennissen.

* Prijswijzigingen voorbehouden.